The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Mel torquatos constituto ex, eros primis aperiam sed cu, vel in oratio corpora eligendi. At mel alii dissentiunt, duo ad inimicus quaerendum.

Top
Díjbeszedő Holding Zrt. online toborzás

Online toborzás a Díjbeszedő Holding Zrt. részére

„Hűha, láttam, hogy jó sok jelentkezés érkezett. Ha ennek a fele, vagy csak harmada is alkalmas, már rendben leszünk!”

És ez csak ez első nap!

Október 2-án, azaz 1 napja indult új ügyfelünk, a Díjbeszedő Holding Zrt. toborzó kampánya, aminek keretében számlakézbesítő, óraleolvasó munkatársakat keresünk számukra.

A munkát úgy kezdtük, ahogy szoktuk: részletes profilozással, hogy minél többet megtudjunk azokról az emberekről, akik a meghirdetett munkakörben jól érezhetik magukat. Mert az a cél, hogy olyan jelentkezőket találjunk megbízóinknak, aki hosszútávon dolgoznak majd náluk, és ez csak úgy lehetséges, ha azokra próbálunk célozni, akiknek a meghirdetett állás passzol az egyéniségéhez.

A profilozást követően megírtuk a jelentkezési oldal szövegét, és a munkakörhöz passzoló képeket kerestünk, ami kiegészíti a leírtakat.

A jelentkezési oldal szövegét követték a hirdetés szövegek megírása, a hirdetési rendszerek beállítása.

A pontos profilozás nem csak a szövegírásban elengedhetetlen, hanem a hirdetések célzásánál is. Sokkal jobban tudjuk a hirdetéseket célozni, ha van egy elképzelésünk arról, hogy kiket szeretnénk vele megszólítani.

A toborzást Google Adwords, Facebook hirdetésekkel végezzük, a jelentkezéseket, és az e-mail marketinget pedig a Sales Autopilot rendszerében kezeljük, és tesszük elérhetővé a Díjbeszedő Holding Zrt. munkatársai számára.

A jelentkezési oldal itt tekinthető meg: https://www.online-fejvadasz.hu/dijbeszedo-kezbesito/

 

Töltsd ki az űrlapot az ingyenes felméréshez:

* Kötelező mezők

Az Rbl Marketing Kft., mint az online-fejvadasz.hu oldal üzemeltetője az űrlapon megadott adatokat kapcsolatfelvételre fogja használni, az űrlap elküldésével ehhez Ön hozzájárul.


E-mail
Telefon

Adatbázisunkból bármikor leiratkozhatsz a kiküldött e-mailek alján lévő linkre kattintva. vagy lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: office@online-fejvadasz.hu. Az Ön által megadott adatokat bizalmasan kezeljük, 3. félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunkat weboldalunkon megtalálja. Az űrlap elküldésével elfogadja, hogy feldolgozhatjuk az adatokat.

We use MailChimp as our marketing automation platform. By clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provide will be transferred to MailChimp for processing in accordance with their Privacy Policy and Terms.

Munkásszállás Galgahévízen

Galgahévízen a fő út mellett 40 fő befogadására alkalmas munkásszálláson szobák kiadók.

Több mint 10 éve foglalkozom marketinggel, online marketinggel, és 2016 óta online munkaerő toborzással. Ez alatt az időszak alatt munkatársaimmal több, mint 45 000 munkavállalót toboroztunk online eszközökkel megbízóinknak, átlagosan havonta 1145 főt. Még mindig találni munkatársakat, csak jól kell keresni!

You don't have permission to register