The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Mel torquatos constituto ex, eros primis aperiam sed cu, vel in oratio corpora eligendi. At mel alii dissentiunt, duo ad inimicus quaerendum.

Top
mommyworks

Mommy Works Hungary: Segítség az anyukáknak a munkaerőpiaci visszatérésben

Magyarország legnagyobb munkát kereső kisgyermekes anyuka közössége 2017. nyarán indult útjára.

Napjainkra a MWH aktív, és segítő Facebook csoporja több mint 44.000 főt tömörít és a taglétszám átlagosan 1000 fővel nővekedik havonta.

A közösség tagjai rugalmas, részmunkaidős vagy projekt alapú munkát keresnek, amik jól összeegyeztethetők a kisgyermekek ellátásából adódó feladatokkal is.

A 2017- es indulás óta többszáz, döntően részmunkaidős pozícióra kerestek munkavállalót a hirdetések feladói és több ezres nagyságrendű azok száma, akik a zárt Facebook csoportban jelen lévő szakértők tanácsai segítségével tudtak sikeresen elhelyezkedni.

Az álláshirdetések a www.mommyworks.hu honlapon jelennek meg, majd a választott hirdetési csomagtól függően láthatják a Mommy Works Hungary Facebook oldalán, a zárt csoportban, az Instagramon és a Linkedin felületeken is.

A hirdetésekre jelentkezők 25 – 46 éves, gyermeket nevelő motivált anyukák, akik rugalmas munkalehetőségeket keresnek és cserébe elkötelezett alkalmazottai lesznek munkaadóiknak.

Ha egy munkáltató rugalmas és részmunkaidős munkalehetőségeket teremt, akkor a MWH felületein gyorsan, költséghatékonyan és eredményesen találhatja meg szakmailag felkészült, remek kvalitásokkal rendelkező jelöltjét.

Az oldal ebben az formájában frissnek számít, ennek ellenére már olyan megbízókat és támogatókat sikerült szereznie, mint a BDO, AEGON, DHL, Morgan Stanley, Poli-Farbe, Sodexo.

Az oldalt a https://mommyworks.hu/ címen elérni, anyukaként regisztrálni, cégként felvenni velük a kapcsolatot.

Több mint 10 éve foglalkozom marketinggel, online marketinggel, és 2016 óta online munkaerő toborzással. Ez alatt az időszak alatt munkatársaimmal több, mint 45 000 munkavállalót toboroztunk online eszközökkel megbízóinknak, átlagosan havonta 1145 főt. Még mindig találni munkatársakat, csak jól kell keresni!

You don't have permission to register