The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Mel torquatos constituto ex, eros primis aperiam sed cu, vel in oratio corpora eligendi. At mel alii dissentiunt, duo ad inimicus quaerendum.

Top
autóipari toborzás

Mi történik az autóiparral?

Érdekes tendenciát tapasztalunk a munkaerőkeresési piacon: csökken, sőt vannak olyan területek ahol megszűnik a cégektől beérkező igény újabb munkatársak toborzására. A jelenség nem a nagy autógyárakra jellemző, hanem a nekik beszállító magyar cégekre.

 

Vissza a természetbe: szezonális tendencia

A jó idő beérkezését követően minden tavasszal tapasztaljuk azt, hogy a gyárban dolgozó betanított munkások egy része felmond, és elhelyezkedik a mezőgazdaságban. Ez úgy csapódik le hozzánk, hogy egyik pillanatról a másikra csökken a mezőgazdasági vállalkozások munkaerőigénye, és ezzel párhuzamosan ránk zúdulnak azok a megkeresések, ahol betanított munkásokat kérnek toborozni.

Az autóipart érintő mostani jelenség viszont nem a szokásos tavaszi munkaerővándorlás, valami egyéb ok lehet a háttérben.

Az okot nem ismerjük, de nagy problémát a munkaerőpiacon nem jelentett, mivel az így felszabaduló pár 10, pár 100 munkaerőt ott helyben, azonnal felszívta a munkaerőpiac.

 

Magyarországon még mindig van munkaerő, csak jól kell keresni!

Töltsd ki az űrlapot az ingyenes felméréshez:

* Kötelező mezők

Az Rbl Marketing Kft., mint az online-fejvadasz.hu oldal üzemeltetője az űrlapon megadott adatokat kapcsolatfelvételre fogja használni, az űrlap elküldésével ehhez Ön hozzájárul.


E-mail
Telefon

Adatbázisunkból bármikor leiratkozhatsz a kiküldött e-mailek alján lévő linkre kattintva. vagy lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: office@online-fejvadasz.hu. Az Ön által megadott adatokat bizalmasan kezeljük, 3. félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunkat weboldalunkon megtalálja. Az űrlap elküldésével elfogadja, hogy feldolgozhatjuk az adatokat.

We use MailChimp as our marketing automation platform. By clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provide will be transferred to MailChimp for processing in accordance with their Privacy Policy and Terms.

Munkásszállás Galgahévízen

Galgahévízen a fő út mellett 40 fő befogadására alkalmas munkásszálláson szobák kiadók.

Több mint 10 éve foglalkozom marketinggel, online marketinggel, és 2016 óta online munkaerő toborzással. Ez alatt az időszak alatt munkatársaimmal több, mint 45 000 munkavállalót toboroztunk online eszközökkel megbízóinknak, átlagosan havonta 1145 főt. Még mindig találni munkatársakat, csak jól kell keresni!

You don't have permission to register