Állásra jelentkezők száma a járvány után (frissítve) %

The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Mel torquatos constituto ex, eros primis aperiam sed cu, vel in oratio corpora eligendi. At mel alii dissentiunt, duo ad inimicus quaerendum.

Top
online toborzás

Állásra jelentkezők száma a járvány után (frissítve)

Munkaerő toborzással foglalkozunk, így akkor is azonnal látjuk a változásokat, ha nem olvasunk újságot, nem nézünk TV-t, mert látjuk a számokat.

Március elején, amikor ideért hozzánk a koronavírus, és a kormány bevezette a nyitvatartási korlátozásokat, egy héten belül az összes olyan ügyfelünk akiknek toborzást végzünk, jelezte, hogy szüneteltessük a kampányokat, mert nem tudnak interjúztatni, nem akarják, hogy a jelentkezők tömegközlekedést használjanak, és egyébként sem tudják, hogy mi lesz.

 

Leálltunk

Már áprilisban érkeztek jelzések a partnereinktől, hogy tömegével jelentkeznek weboldalra kitett, Facebookon megosztott állásokra, holott ezek a hirdetéseknek korábban semmilyen haszna nem volt.

És májusban, júniusban újra indítottuk a kampányainkat.

 

Döbbenetes számok vannak

Korábban, mondjuk ősszel is büszkék lehettünk az általunk toborzott jelentkezők számára, de a júniusi részadatok minden képzeletet felülmúlnak. Ezek az eredmények sajnos arról árulkodnak, hogy baj van, sokan, nagyon sokan kerülhettek az utcára, maradhattak munka nélkül.

 

Összehasonlítás

Két, meg nem nevezett megbízónk júniusi számait mutatom meg, hasonlítom össze mondjuk egy tavaly októberi adattal. Azért júniust, mert ez az a hónap, amikor már mindkét kliensünk hirdetései futnak.

  • Az egyik, nevezzük A-nak, nehéz fizikai betanított munkára keres munkatársakat.
  • B nevű megbízónk könnyű fizikai betanított munkásokat keres.

 

2019. október 2020.június Növekedés
A 403 975 242%
B 210 974 464%

 

Számítottunk rá, hogy többen fognak jelentkezni, mert nem egy barlangban élünk, de ekkora növekedésre nem számítottunk.

Természetesen nem lehet mindent a koronavírusra fogni, válság van, és csak remélni tudjuk, hogy közel van a mélypont. Sok sikert kívánunk mindenkinek.

Hogyan toborzunk?

A toborzás során saját know-how-t használunk, amit 4 éve csiszolunk:

  • saját szövegíró, aki kreatívan fogalmazza meg a hirdetéseket
  • saját grafikus, aki a hirdetésképeket kiválasztja, véglegesíti
  • saját jelentkezési oldal, és abban beágyazva egy un. kétlépcsős űrlap, ahol a jelentkező először a nevét és e-mail címét adja meg, és ezt követően kap egy olyan űrlapot, ahol a megbízó által fontosnak tartott adatokat kérjük el tőle
  • nem kérjük önéletrajz csatolását (ez önmagában duplájára növeli a jelentkezők számát)
  • 5 részes emlékeztető e-mail sorozat azoknak, akik kitöltötték az űrlap első részén a nevüket, e-mail címüket, de a második űrlapon kért adatokat nem adták meg
  • HRFlow nevű kiválasztást segítő rendszerünk (ATS), amivel 1 ember fel tudja dolgozni a havi közel 1000 jelentkezőt
  • az álláshirdetéseket meghirdettük a Google Ads-en, Facebookon, YouTube-on. A YouTube videó kifejezetten jól teljesített. (Magasabb pozícióba történő keresésekkor a LinkedIn-en futtatunk egyedi fejlesztésű robotot, amivel napi 100 emberrel tudjuk felvenni a kapcsolatot).
  • Az “A” nevű megbízónak az elmúlt években közel 20 cikket írtunk a munkával, munkahellyel kapcsolatban, aminek köszönhetően 600 fellett volt azoknak a száma, akik nem hirdetésből találtak rá az álláshirdetést tartalmazó weboldalra, hanem a Google keresőjét használva.

 

 

Rönky Balázs

ronky.balazs@rblmarketing.hu

+36 30 6803903

 

Töltsd ki az űrlapot az ingyenes felméréshez:

* Kötelező mezők

Az Rbl Marketing Kft., mint az online-fejvadasz.hu oldal üzemeltetője az űrlapon megadott adatokat kapcsolatfelvételre fogja használni, az űrlap elküldésével ehhez Ön hozzájárul.


E-mail
Telefon

Adatbázisunkból bármikor leiratkozhatsz a kiküldött e-mailek alján lévő linkre kattintva. vagy lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: office@online-fejvadasz.hu. Az Ön által megadott adatokat bizalmasan kezeljük, 3. félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunkat weboldalunkon megtalálja. Az űrlap elküldésével elfogadja, hogy feldolgozhatjuk az adatokat.

We use MailChimp as our marketing automation platform. By clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provide will be transferred to MailChimp for processing in accordance with their Privacy Policy and Terms.

Munkásszállás Galgahévízen

Galgahévízen a fő út mellett 40 fő befogadására alkalmas munkásszálláson szobák kiadók.

Több mint 10 éve foglalkozom marketinggel, online marketinggel, és 2016 óta online munkaerő toborzással. Ez alatt az időszak alatt munkatársaimmal több, mint 45 000 munkavállalót toboroztunk online eszközökkel megbízóinknak, átlagosan havonta 1145 főt. Még mindig találni munkatársakat, csak jól kell keresni!

You don't have permission to register